Сенаторът-републиканец Том Котън призова администрацията на президента Джо Байдън да

...
Сенаторът-републиканец Том Котън призова администрацията на президента Джо Байдън да
Коментари Харесай

Щатски сенатор: Трябва да предприемем мерки за сдържането на руската агресия, докато не е твърде късно

Сенаторът-републиканец Том Котън прикани администрацията на президента Джо Байдън да предприеме за сдържането на съветската експанзия, " до момента в който не е прекомерно късно " и предлага стратегия от четири стъпки.

В публикация за Wall Street Journal сенаторът разяснява, че Съединени американски щати би трябвало да усили и ускопи доставките на летално отбранително оръжие за Украйна.

" Трябва да се даде на Путин да разбере, че украинците могат да нанесат сериозна щета на Русия, в случай че той още веднъж нахлуе, а ние можем да помогнем на Украйна да направи това ", написа Котън, представен от " Фактор.бг ".

Той счита, че Вашингтон би трябвало да вкара наказания срещу съветския газопровод " Северен поток-2 ".
свързани новини2852на 17.08.20214886на 21.05.2021
" Байдън направи изключения в глобите в символ на благосклонност по отношение на Русия, само че на това не беше отговорено с реципрочност ", поше сенаторът.

Според него, Съединени американски щати би трябвало да ескпулсират " задоволително съветски дипломати ", с цел да бъде открит паритет сред съветските и американските представители във Вашингтон и Москва.

" Русия стартира да се държи още по-провокационно ", разяснява той.

Котън счита, че Франция и Германия би трябвало дружно със Съединени американски щати и Англия да заплашат със глоби съветските енергийни браншове, в това число " Газпром " и " Роснефт ", в случай че Русия нахлуе в Украйна.

" Ние би трябвало да сме подготвени изцяло да отрежем Русия от интернационалните финансови мрежи ", написа Котън.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР