сен е поредният напуснал екстремното предизвикателство „Игри на волята: България“.

...
сен е поредният напуснал екстремното предизвикателство „Игри на волята: България“.
Коментари Харесай

Ваня елиминира Симона в „Игри на волята: България“

сен е следващият напуснал рисковото предизвикателство „ Игри на волята: България “. След като Жътварите изживяха една от най-тежките си седмици в предаването с четири поредни загуби, се наложи племето да изпрати двама от своите играчи в борба за оцеляване. Ваня беше първата номинирана, а разтърсеното положение на Симона накара съплеменниците ѝ да я посочат като слабото звено, което може в допълнение да уязви тима. Тежкият елиминационен дуел сред двете участнички дефинира Симона да напусне предаването.

„ Смятам за себе си, че съм победила доста хора. Това, че завоювах толкоз другарства е най-голямото ми достижение. Изпитах и пречупих доста неща в себе си. Щастлива съм, че имах шанса да вземам участие “, показа Симона.



В борбата за съдружници Любомир и Тодор браниха достойнството на Ваня и Симона. На пръв взор решаването на загадката на Сфинкса изглеждаше основана за инженера, само че след това се оказа, че логическото мислене на състезателя по жиу-жицу напълно не е за подценяване. Тодор съумя да реши пъзела с несравнима скорост и потвърди себе си като мощен съперник и в това направление. Той съумя да извоюва за Симона и преимущество от една минута при старта в същинската борба.

Елиминационният дуел пък беше въодушевен от древногръцкия вестител Хермес. Също като него, Симона и Ваня разчитаха единствено на леката си стъпка, която можеше да им обезпечи продължаването в играта. Двете трябваше да си проправят път в осеяното с трудности трасе с вързани ръце, а на финала ги очакваше пъзел, който можеха да наредят единствено благодарение на краката си. Въпреки преимуществото на Симона, тактиката на Ваня за прекосяването през тестването и най-много в подреждането на пъзела се оказа основна за успеха.



Освен със злато и избавление, Ваня си потегли и с огърлица, която ѝ обезпечава имунитет през идната седмица. След напускането на Симона, единствените представители на разпадналото се към този момент племе на Ловците, остават тя и Тодор. „ Изключително значима е огърлицата особено за мен тъкмо в този миг. Племето на Жътварите си е дало обещание да се пази до дъно. Те няма да предлагат Тодор, тъй като мъжката мощ липсва в нашето племе и биха изпратили мен на номинации, в случай че се стигне до такава степен “, разяснява Ваня.

Кой ще бъде спечелилият в идната териториална борба? Ще продължи ли устремът на ситите Рибари или Жътварите ще намерят сили да поведат след тежката седмица, която имаха?

Гледайте „ Игри на волята: България “ всеки работен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР