Първата черна куртка беше свалена в Hell’s Kitchen 6. Датската

...
Първата черна куртка беше свалена в Hell’s Kitchen 6. Датската
Коментари Харесай

Една жена срещу четирима мъже в петицата на Hell`s Kitchen 6

Първата черна куртка беше свалена в Hell’s Kitchen 6. Датската възпитаничка Михаела направи поредност от неверни стъпки по време на мастър класа с началник Йован Наумовски и вечерната резервация, което ѝ лиши фантазията да доближи финала в най-горещата кулинарна конкуренция.

Денят за новоназначените черни куртки стартира с мастър клас по балканска кухня с един от най-доверените хора в екипа на началник Виктор Ангелов - началник Йоан Наумовски, който посвети огромната шестица в тайнствата на агнешките главички. Най-добре със заданието се оправиха ексцентричният Чоткин и детето знамение Станислав, които сграбчиха имунитет. Завършилата академията “Кордон Бльо ” Никол и амбициозната Михаела не се показаха безапелационно и облякоха първите оранжеви престилки във финалния стадий на конкуренцията.

Преди вечерната резервация Никол победи Михаела в “Предизвикателството на Шефа ” и завоюва черната си куртка назад, а за Михаела остана привилегията да води черната кухня. Основна пречка за възпитаниците на началник Ангелов още веднъж се оказа сушито, което се наложи да бъде зачеркнато от новото азиатско меню на ресторанта. Оризът се трансформира в ябълката на раздора сред темпераментната Михаела и топ-сладкаря Сарамандов, които влязоха в директен вербален конфликт. Най-успешно по време на вечерната резервация се показаха Никол, която се изяви на станция сосове и помагаше на всички свои съотборници, младият Станислав, който изпъкна на станция стартери и един от тихите водачи в кухнята Димитър, който се показа чудесно на станция месо и риба.

Множеството неточности на Михаела и опитите ѝ да се оправдае с пропуските на своите съотборници принудиха началник Виктор Ангелов да ѝ отнеме черната куртка и да я изпрати у дома крачки преди огромния край.

Утре огромното си завръщане в Кухнята на Ада ще създадат някои от най-изявените кулинарни звезди от сезон 5 , отпред с любимката на публиката Цветомира и първенеца Станислав.

Гледайте премиерния епизод на Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 2 май, от 20:00 ч. единствено по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в уеб страницата и формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР