Семейството на Васил Драганов, познат ни от Столичани в повече“

...
Семейството на Васил Драганов, познат ни от Столичани в повече“
Коментари Харесай

Кебапчията, сложил рога на Васил Драганов: Само да припари до вкъщи и е мъртъв!

Семейството на Васил Драганов, прочут ни от „ Столичани допълнително “ и „ Комиците “, към този момент е единствено история. Той е уединен родител, който стои у дома и злобее против дамата, която го направи за смях.

Наскоро излезе подправена вест, че Андреа Андреева е родила към този момент, само че се оказа, че към момента е бременна. Тя се намира в деветия месец.

Бъдещият баща е на към 50 година и държи квартално заведение за скара. Той до момента не е имал деца и е доста благополучен, че най-сетне най-голямата наслада в живота ще му се случи и на него.

Кебапчията е безапелационен, че няма да даде на Васил да се меси в фамилията им. Дори стига по-далеч и се зарича, че ще се разправи с него физически, в случай че припари до фамилията му.

Истината обаче е, че няма по какъв начин артистът да изчезне от живота на Андреа и кебапчията би трябвало да се помири със обстановката. Журналистката има две деца от Васко и той постоянно ще участва в живота й под една или друга форма.

Драганов изигра добре обстановката. Представи се като жертвата, на която са й изневерили. В същото време обаче тази жертва не даде и стотинка на Андреа след развода, като употребява за това децата им. За да получи споделено настойничество, тя се отхвърли да се бори за фамилното жилище. А по какъв начин е съумял Васил да получи преди нея децата, остава мистерия, защото е признато постоянно те да остават при майката.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР