Семейството на Охад Мондер отпразнува днес деветия му рожден ден,

...
Семейството на Охад Мондер отпразнува днес деветия му рожден ден,
Коментари Харесай

Балони за малкия Охад: Да посрещнеш деветия си рожден ден като заложник на Хамас

Семейството на Охад Мондер " отпразнува " през днешния ден деветия му рожден ден , като помоли хората да закачат на входната врата на домовете си балон в символ на взаимност с израелските заложници, съобщи израелската новинарска организация ТПС.

Охад, който живее в Кфар Саба е похитен на 7 октомври, до момента в който бил на посетители на баба си и дядо си в кибуц Нир Оз. Майка му Керен, баба му и дядо му също бяха отвлечени , а чичо му е погубен при нападението.



Партньорът на Керен - Ави Закари, в съдействие с посланика на Израел в Съединени американски щати Майкъл Херцог, сътвори цифрова приветствена книга за Охад , в която деца и възрастни от целия свят могат да изпращат поздравления за рождения му ден. Те се надяват да получат един милион поздравления и " Хамас " да подложени на напън от тази социална реакция на информираност.

Семейството провежда и празненство за рождения ден в специфичното учебно заведение " Хамед Ецион " в Бней Брак , където Керен работи като учителка. Любимият футболен тим на Охад - Апоел (Беер Шева) също засвидетелства взаимност с дребния си обожател.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР