МЕУЛАБОХ, Индонезия (AP) — Лодката се плъзгаше през води, които

...
МЕУЛАБОХ, Индонезия (AP) — Лодката се плъзгаше през води, които
Коментари Харесай

Изнасилване, терор и смърт в морето: Как се преобърна лодка, превозваща деца, жени и мъже от рохингия

МЕУЛАБОХ, Индонезия (AP) — Лодката се плъзгаше през води, които бяха тъмни и неподвижни, под нощно небе, което беше безоблачно и успокоение. Но на борда 12-годишното момиче се разтрепери от боязън.

Капитанът и екипажът, които съгласно нея са измъчвали нея и още три дами и девойки, не са свършили. А наказването за непокорство, предизвестиха мъжете, ще бъде гибел.

Беше третата нощ, в която момичето и към 140 други етнически рохинги бежанци бяха хванати в капан на дървената рибарска лодка, плаваща край крайбрежията на Индонезия. Тези деца, дами и мъже бяха избягали от Бангладеш и родината си Мианмар в опит да избягат от насилието и терора, единствено с цел да се изправят пред същите ужаси с екипаж, който наподобява се наслаждаваше на техния боязън.

Сгушен измежду други дами и девойки, 12-годишната - разпозната в тази история единствено с началното N, защото е оживяла от полово принуждение - се опита да скрие лицето си. Тя към този момент е претърпяла една нощ в спалнята на капитана, където тя каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР