Семейството на moto e продължава да се разраства. moto e5

...
Семейството на moto e продължава да се разраства. moto e5
Коментари Харесай

Нов модел Motorola пристигна в България

Семейството на moto e продължава да се разраства. moto e5 play с Android Oreo (Go edition)
Той е тук, с цел да удостовери за следващ път, че следваме нашата задача – да сътворяваме смарт телефони с най-търсените от потребителите характерности на налична цена – това декларират от компанията за новия си модел, призовавайки клиентите да се насладят на смарт телефон, който дава чудесно потребителско преживяване, продуктивност, отбрана и стойност, каквито желаете.
Най-доброто от Android Oreo
Благодарение на Android Oreo (Go edition) moto e5 play предлага добра за класа си продуктивност, сигурност и отбрана. От компанията акцентират по-малките като размер и брой авансово конфигурирани приложения, съществуването на повече пространство за предпазване и вграден режим за икономисване на данни, който ви оказва помощ да управлявате потреблението си.
Създаден за потребителите
С компактния си дизайн 5.3″ Max Vision екран смарт телефонът обезпечава уголемен аспект, а с 18:9 съответствие на картината виждате повече, без да се постанова да скролирате. Паролите остават в предишното. Просто докоснете четеца за пръстови отпечатъци, с цел да разсъните или отключите незабавно вашия moto e5 play, както и с цел да го заключите още веднъж. Сензорът е дискретно ситуиран в логото Motorola и не се вижда, до момента в който не се наложи да го употребявате.


Направете вашите най-запомнящи се фотоси
Благодарение на технологията за автоматизиран фокус, задната 8 МР камера концентрира незабавно, тъй че да не пропуснете нито един значим миг. moto e5 play е с 5 МР селфи камера със лична мълния, с цел да се снимате постоянно в най-хубавата си светлина.
Цени и наличия
moto e5 play в златисто и в черно към този момент е разполагаем на българския пазар на цена 1,98 лева на месец с 2-годишен контракт с проект Smart U 2018 от VIVACOM или на свободна продажба в “Технополис ” на цена от 199 лева.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР