Семейството на бившия полковник от Главното разузнавателно управление на Русия

...
Семейството на бившия полковник от Главното разузнавателно управление на Русия
Коментари Харесай

Семейството на Скрипал с неочаквано изявление за него

Семейството на някогашния полковник от Главното разследващо ръководство на Русия Сергей Скрипал се е примирило с това, че повече в никакъв случай няма да го види.

Това признава племеницата му Виктория Скрипал.

Тя разкрива, че всички родственици на Скрипал са приели доста мъчително обстоятелството, че си е отишъл от живота на фамилията.

Виктория Скрипал отбелязва, че полковникът означавал доста за околните си и постоянно бил радушен към фамилията.

"Дали чакаме завръщането му? Да, чакаме го. Разбираме ли, че по всяка възможност няма да се забележим повече? Да, разбираме. Следващата година той ще стане на 70, а здравето му надали ще е по-добро. Разбира се, доста ни се желае да се забележим с него ", прибавя Виктория Скрипал.

Както БЛИЦ писа, самият Скрипал се свърза неотдавна с роднините си за последно довиждане и им призна, че по всяка възможност няма да се видят повече.

На 4 март 2018 година някогашният офицер от съветското военно разузнаване и английски разузнавач Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия Скрипал са натровени в Солсбъри, Англия, хипотетично с препарата „ Новичок “.

На 26 март 2018 година Сергей остава в сериозно положение в болница и лекарите показват, че той в никакъв случай не може да се възвърне изцяло. Юлия, скоро по-късно, още веднъж е съзнателна и може да приказва.

Полицай също се разболява съществено и до 22 март се възвръща задоволително, с цел да бъде изписан от болничното заведение. Още 46 души са потърсили здравна помощ след нападението, само че никой не поисква лекуване.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР