Семейство във Вирджиния се опитва да открие истината как 10-годишната

...
Семейство във Вирджиния се опитва да открие истината как 10-годишната
Коментари Харесай

10-г момиченце умря от К-19 за 5 дни, заразено от деца без маски в класа

Семейство във Вирджиния се пробва да открие истината по какъв начин 10-годишната им изцяло здрава щерка е умряла за едвам пет дни от Covid-19, написа.

Докато пробват да се оправят с неочакваната и дълбока загуба, посланието им към невярващите в Коронавирус е просто и непосредствено: имайте съчувствие към другите. Ако шерването на историята на щерка им Тереза ​​промени мнението на един човек да се имунизира против Covid-19 или да носи маска, с цел да отбрани другите, те споделят, че ще са постъпили вярно в нейна памет.

Тереза ​​посещава началното учебно заведение Hillpoint в Съфолк, Вирджиния, където има заповед за наложително носене на маски. Родителите й Никол и Джеф Спери са имунизирани дружно с двамата си по-големи синове. Тереза ​​и най-малкият им 9-годишен наследник към момента не са били имунизирани, само че с неспокойствие очаквали да получат право.

Симптомите на Тереза ​​за Covid почнали с главоболие в сряда, 22 септември и тресчица на идващия ден. След консултация със фамилния педиатър в петък, 24 септември, те запазили час за Covid тест за идващия понеделник, 27 септември.

В неделя вечерта обаче Тереза ​​развила мощна кашлица, толкоз неприятна, че я принудила да повърне, по тази причина майка й я завела в локално незабавно поделение, където била изследвана за стрептокок в гърлото.

„ Направиха й рентгенова фотография на гръдния панер и когато се върнаха, споделиха, че няма признаци на пневмония от Covid, дробовете й са съвършени, чудесни. Лекарите не изглеждаха загрижени “, спомня си Никол.

Така че те се прибрали у дома, а Тереза ​​продължила карантината. В рамките на идващите 24 часа тя стопира да диша и е откарана в локална болница, а оттова е трансферирана в Детската болница на кралските дъщери (CHKD) в Норфолк, където умира.

В понеделник, до момента в който Никол седи до безжизненото тяло на детето си в незабавното поделение, пробвайки се да разбере за какво толкоз бързо са изгубили обичаната си щерка, на по-малко от 16 км в учебния квартал, където Никол преподава, се организира съвещание на учебното настоятелство, на което родителите се застъпват регионът да се откаже от наложителното условие за носене на маска.

Чуват се мнения от рода на „ Първоначално не знаехме нищо за Covid, само че в този момент знаем, знаем, че няма от какво да се страхувате, в случай че сте здрави “ и „ Covid дейно свърши “.

„ В същото време, когато бях до леглото на щерка си, държавните учебни заведения в Чесапийк имаха съвещание на учебния съвет и имах другари, които се върнаха и ми споделиха по-късно, че до момента в който седях до щерка си, която към този момент не беше с нас, там е имало родители, които казвали, че Covid е приключил и здравите хора не умират, изключително децата “, сподели Никол.

„ А аз седнал съм там до мъртвата си щерка, която беше изцяло здрава, която е дете, което направи всичко, което трябваше да направи. Съвършено здрава щерка. “

Освен че си е чупила ръката като по-малка, Тереза ​​била крепко 10-годишно обществено и щастливо момиче, което в никакъв случай не е имало грип или даже зараза на ухото, споделя майка й Никол.

Запален четец, интелигентна, красива, любяща и постоянно отворена да оказва помощ и да се грижи за другите, е методът, по който Джеф разказва щерка си. Но това е, че е пособия може да е асъдействало за нейната гибел, има вяра фамилията й.

„ Едно от нещата, които ни описа, преди да се разболее, беше, че нейната работа е да бъде „ класната здравна сестра “, която да води болните деца от класа в кабинета на здравната сестра “, сподели Джеф.

„ И би трябвало да разберете щерка ми, това е тя, помагането на хората е щерка ми, това не е нещо, което тя не би желала да направи. “

В началното учебно заведение Hillpoint протоколът е учителят в класната стая или възрастен да се свърже с централния офис с „ код C “, в случай че дете се усеща зле и някой от админите или учебна сестра ще дойдат в класната стая, с цел да го вземат, изясни д -р Джон Б. Гордън, III, шеф отдел държавни учебни заведения в Съфолк предишния четвъртък.

„ Ние към момента проверяваме, с цел да подсигуряваме, че този развой е бил следван вярно “, сподели той.

„ Дъщеря ни беше изцяло здрава “, написа Никол във Facebook.„ И щеше да продължи да бъде тук, в случай че хората бяха спрели да изпращат болните си деца на учебно заведение “.

След като прекарала известно време във виртуално образование предходната година, Никол споделя, че Тереза ​​била нетърпелива да се върне в класната стая тази образователна година.

„ Всяко дете пораства, казвайки „ Мразя учебно заведение “ и те са първото потомство деца, които са пораснали и в този момент казват„ Иска ми се да бях на учебно заведение, липсваше ми учебно заведение, липсват ми приятелите “, споделя Джеф.

Конкретно в класа на Тереза ​​не е имало случаи на Коронавирус, съобщи Гордън пред CNN. „ Преди нещастието с Тереза ​​е имало нула случаи, а от известието ми до вас има нула случаи. Проследяването на контакти към момента е в ход. “

Докато броят на децата, които са дали позитивен тест за Covid-19, е намалял леко, те към момента съставляват по-голям % от общия брой на новите случаи на Covid-19 в Съединени американски щати през последната седмица през миналата седмица, което съставлява близо 27% от всички регистрирани случаи в цялата страна, заяви Американската академия по педиатрия в понеделник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР