Семейство с двама бащи. Докато възрастните спят, малките са завзели

...
Семейство с двама бащи. Докато възрастните спят, малките са завзели
Коментари Харесай

Бащи - трогателната фотосесия, която в България би била порицана

Семейство с двама татковци. Докато възрастните спят, дребните са завзели цялото пространство в леглото. Една ръка е преметната върху лицето на единия огромен, виждаме и по какъв начин лицата на дете и татко са залепени. Много сладко, бихме споделили незабавно. Но реакцията би ли била същата, когато знаем, че и двамата родители са мъже?

Неотдавна в международен проект това също би се приело за скандално, само че предразсъдъците се трансформират и с помощта на това доста хомосексуални двойки по света сега могат да изпитат удоволствието от това да бъдат родители. Проектът, който ви представяме започва през 2016 година Негов създател е фотографът Барт Хейнен, белгиец, основан в Ню Йорк, който издаде и книга с определени фотографии на гей двойки с деца.
    View this post on Instagram           
A post shared by Bart Heynen (@bartheynen)

Семействата, които ще видите са от цяла Америка - Небраска, Калифорния, Юта, Аляска, Минесота... Общото сред тях е, че родителите се обичат между тях, обичат мощно и децата и това си проличава, даже в мимолетните жестове и ежедневните обстановки, запечатани от фотообектива.

Някои от двойките са дружно от 15 години.

Какво по-естествено продължение на любовта им от това да станат родители? В България към момента нещо сходно законово е невероятно, само че дано влезем в домовете на фамилиите, чиято обич не е неразрешена. Разгледайте галерията и преценете сами - децата щастливи и обичани ли са?

 
Инвитро за дами без сътрудник или лесбийки - за Франция е оригиналност, само че не и за нас
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР