Семейства, със записани деца в първи и осми клас в

...
Семейства, със записани деца в първи и осми клас в
Коментари Харесай

Кандидатстваме онлайн за помощта от 300 лв. за първокласници и осмокласници

Семейства, със записани деца в първи и осми клас в държавно или общинско учебно заведение, могат да подават електронно заявление за разпределяне на еднократна помощ, за покриване на част от разноските при започване на образователната година, без значение от прихода на фамилията.

Електронната услуга 778 за еднократна помощ за възпитаници, записани в първи клас и услуга 3121 за възпитаници, записани в осми клас, е налична през Системата за несъмнено електронно връчване на Държавна организация " Електронно ръководство " (ДАЕУ), на, раздел " Заяви еУслуга ", Агенция за обществено подкрепяне.

Заявлението-декларация за разпределяне на еднократната помощ се подава след записване на детето в съответното учебно заведение, само че не по-късно от 15 октомври 2021 година, оповестяват от ДАЕУ.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Всички фамилии, чиито деца са записани за първи път в първ...

Необходимите удостоверителни документи могат да бъдат прикачени и подадени по електронен път, посредством основаната от ДАЕУ е-форма на заявление. Подателят би трябвало да има, на Национална организация за приходите (НАП) или стационарен или мобилен дипломиран електронен автограф.

Заявлението може да се подава и в дирекция " Социално подкрепяне " по сегашен адрес на фамилията.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР