Селтик завоюва Купата на Шотландия, след като във финала на

...
Селтик завоюва Купата на Шотландия, след като във финала на
Коментари Харесай

Рекорден требъл за Селтик

Селтик завоюва Купата на Шотландия, откакто във финала на “Хемпдън Парк ” победи с 3:1 Инвърнес. По този метод “детелините ” оформиха рекорден в света осми требъл на домашната сцена. По-рано през сезона отборът на Анге Постекоглу завоюва купата в локалното състезание и Купата на лигата. 

Селтик поведе в 38-ата минута с попадение на Киого Фурухаши. Японският национал се разписа след асистенция на Матю О’Райли. В средата на второто полувреме резервата Лиел Абада беше прецизен за 2:0, само че Инвърнес върна интригата в 84-ата минута с попадение на Даниъл Макай. Точка на разногласието постави Жота в добавеното време. 

“Има време да приказваме за бъдещето ми. Сега не е точният миг ”, разяснява след успеха Постекоглу, който е измежду разновидностите за нов управител на Тотнъм. 

Инвърнес приключи на шесто място в Чемпиъншип и не съумя да се пребори за промоция в елита, само че направи възторг в шампионата за Купата на Шотландия, където отстрани поредно Стърлинг, Куинс Парк, Ливингстън, Килмарнък и Фолкърк.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР