Селекционерът на турския национален отбор Ергин Атаман даде своя коментар

...
Селекционерът на турския национален отбор Ергин Атаман даде своя коментар
Коментари Харесай

Ергин Атаман: Намерихме как да спрем Везенков и Бост

Селекционерът на турския народен тим Ергин Атаман даде своя коментар след успеха над България със 101:87 в среща от група " А " на ЕвроБаскет 2022.
 България още веднъж вкара доста, само че и още веднъж позволи доста на ЕвроБаскет 2022 България още веднъж вкара доста, само че и още веднъж позволи доста на ЕвроБаскет 2022
“През първото полувреме не можехме да намерим метод да спрем играта на подслон с Бост и Везенков. Това беше огромен проблем за нас. Защитата ни не беше добра. В нахлуване играхме едно и също през двете полувремена, с дребната разлика, че направихме една смяна в тактиката ни през второто полувреме. Джеди Осман стартира на позицията тежко крило, с цел да може да стопира Александър Везенков. Шехмус Хазер пък пазеше Дий Бост и започнахме да пазим с цялостни смени. Шейн Ларкин също стартира да намира своя темп в последната четвърт. Най-важното нещо в нахлуване за нас е, че имаме 30 асистенции и движехме топката прелестно. Алперен Шенгюн също доминираше под коша на противника. 

Алперен направи ужасно показване, не оставяше грам подозрение в превъзходството си при битките и в нахлуване беше превъзходен. В началото Шанлъ също намираше пролуки при играта на заслон/контразаслон. Днес се представихме доста по-добре, в сравнение с в първия мач против Черна гора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР