Селекционерът на португалския национален отбор Фернандо Сантош заяви, че е

...
Селекционерът на португалския национален отбор Фернандо Сантош заяви, че е
Коментари Харесай

Португалия ще експлоатира слабостите на червените дяволи

Селекционерът на португалския народен тим Фернандо Сантош съобщи, че е видял недостатъци в тима на Белгия, само че няма да каже на никого какви са те и в кои елементи от играта са.

Двата състава се срещат в неделя на стадион "Ла Картуха " в Севиля от 1/8-финалите на UEFA EURO 2020, който ще стартира в 22:00 часа българско време.

Белгийците са сериозен любимец в очите на доста хора, откакто завоюваха и трите си мача, само че се натресоха на защитаващия купата си Португалия в едно от дербитата на директните елиминации. Сантош поздрави Белгия, само че добави, че тимът им в избрани моменти изпитва компликации и даде за образец успеха над Дания, която пристигнала единствено след шест удара във вратата.

"Няма да приказвам в този момент за техните недостатъци, тъй като не желая те да знаят по какъв начин аз обмислям за мача. Но несъмнено има неща, които можем да използваме. Двубоят против Дания сподели някои от техните слабости'', сподели опитният експерт.

"Белгия има доста мощни страни, изключително това, че се познават един различен и играят дружно към този момент много време. Всичко при тях протича естествено. Всеки от тях знае къде ще отиде съотборникът му без да мисли много'', продължи с комплиментите той.

''Като тактичност те могат да играят 3-4-3, а също по този начин да излязат и с петима напред, могат да се движат доста бързо и с 3-4-1-2,'' споделя още треньорът на "мореплавателите ". Белгия тим, който обича провокациите, излиза и играе'', добави експертът.

Надеждите му са халфът Данило да е разполагаем и да играе, откакто беше заменен наложително при 2:2 с Франция на полувремето, откакто се сблъска с френския вратар. Десният бек Нелсон Семедо, също излязъл от терена наложително, сега е в положително положение и през днешния ден тренира наедно с главната група. Левият защитник Нуньо Мендеш е възобновен, откакто досега не беше изключително употребен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР