Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разкри, че въпреки страхотната

...
Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разкри, че въпреки страхотната
Коментари Харесай

Луис ван Гаал има план как Нидерландия да спре Меси

Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал разкри, че макар страхотната форма на звездата на Аржентина Лионел Меси " лалетата " ще имат своите шансове, когато се изправят против южноамериканците в петък в четвъртфинален конфликт на международното състезание в Катар.

Опитният 71-годишен експерт обаче отхвърли да разкрие своя проект по отношение на по какъв начин неговите футболисти ще се опитат да спрат капитанът на " гаучосите ".

" Меси е най-опасният изобретателен състезател, той е кадърен да основава доста положения и да вкарва голове. Но когато те изгубят топката, той не взе участие доста в играта, това ни дава шансове. Как ще го опазим ли? Ще видите в петък. Няма да ви кажа ", разяснява " Желязното лале ".

Любопитното е, че в предходния случай, в който Ван Гаал води страната си на Мондиал той и " оранжевите " бяха отстранени точно от Меси и Аржентина, като това се случи след дузпи в полуфиналите на шампионата в Бразилия през 2014 година.

Двубоят сред Нидерландия и Аржентина в петък от 21.00 часа българско време пък ще бъде, като досега салдото е две победи за " лалетата ", две за " Aлбисалесте " и едно тъждество. В директните елиминации обаче преимуществото е за южноамериканците, които на два пъти са побеждавали " оранжевите ", в това число и на финала през 1978 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР