Селекционерът на националния отбор по футбол на Босна и Херцеговина

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на Босна и Херцеговина
Коментари Харесай

Пянич защити Петев: Двамата решихме да не играя

Селекционерът на националния тим по футбол на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев, получи изненадваща поддръжка от футболист, поради който понесе рецензии.

Българският треньор реши да не разчита на Миралем Пянич за мача с Украйна (0:2), откакто той не направи нищо запаметяващо се за 66 минути против Финландия (1:3). Смята се, че Петев е изгонил играча на " Бешикташ ", защото той е нарушил дисциплината на лагера и е бил засечен да се забавлява в заведение. След двете загуби Босна и Херцеговина приключи на четвърто място в групата си, без късмет за класиране на международното състезание и записвайки най-слабата си подготовка (за международно и европейско) и историята на тима.

OFFICIAL: Miralem Pjanić has been dropped from the Bosnian national team. He played 66 minutes vs Finland and was booed off for his poor display.

Multiple news outlets reporting Pjanić was smoking hookah and drinking the night before the match.. Let a whole country down.
— BH live (@BHlive_official)

В своя профил в обществените мрежи Пянич изясни, че не е бил изпъден от тима. Решението да не играе е взето след диалог с Петев.

" Искам да отрека подправената вест, която се появи в медиите през вчерашния ден, по отношение на моето безучастие в мача. Единствената истина е, че всичко беше решено след диалог и разискване сред мен и селекционера Петев ", написа Пянич.

Той прибавя и многозначително " Снимката е остаряла ".

Заради отстраняването на Пянич, последната конференция на Петев след загубата от Украйна приключи със скандал сред него и локален публицист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР