Шофьор, който карал в насрещното и създавал предпоставки за пътен

...
Шофьор, който карал в насрещното и създавал предпоставки за пътен
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик глоби шофьор в насрещното по снимка във Фейсбук

Шофьор, който карал в насрещното и създавал предпоставки за пътен случай, е бил глобен от полицията в Пазарджик след изявления в една от обществените мрежи. Това заяви представителят на локалната Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. Той посочи, че от няколко дни в една от обществените мрежи са открити изявления, свързани с придвижване на лек автомобил в насрещното придвижване, като се споделя, че това е било засечено по Автомагистрала " Тракия " край Пазарджик.

След тези изявления чиновници от бранш " Пътна полиция " при ОДМВР-Пазарджик неотложно започнаха нужните дейности за инспекция на изнесените обстоятелства и условия.

Със съдействието на админ на една от групите във Facebook се откри създателят на обявата и надлежно регистрационния номер на автомобила.

Така пътните служители на реда стигнаха до самоличността на лидера на червен " Опел ", който се оказа 68- годишен мъж от гр. Пазарджик. Стана ясно, че нарушаването е осъществено от него на 31 май, само че не на Автомагистрала " Тракия ", а в региона на пътен възел Гелеменово, пътувайки от гр. Панагюрище за гр. Пазарджик. Мъжът оказа подпомагане за изясняването на фактическата конюнктура и призна за осъщественото нарушаване. Съставен му е акт според Закона за придвижване по пътищата. От ОДМВР-Пазарджик показват признателност за нетърпимостта и непримиримостта на жителите към нарушаванията на разпоредбите за придвижването по пътищата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР