Разследването на Хари Дън е съобщено, че служителят на правителството

...
Разследването на Хари Дън е съобщено, че служителят на правителството
Коментари Харесай

Разследването на Хари Дън чува, че шофьорът убиец Ан Сакулас е направил „трагична грешка и е карал като американец“

Разследването на Хари Дън е обявено, че служителят на държавното управление на Съединени американски щати е зад кормилото на колата, която го е умъртвила – който е отказал да се появи пред съда – признава, че е „ карала като американка “ в полицейското изявление.

В непринудено изявление с полицейски чиновници от полицията в Нортхемптъншир два месеца след съдбовната злополука през 2019 година, което беше прочетено пред съда в сряда, Ан Сакулас настоя, че е била „ безвреден водач “.

Разследването разбра, че когато я попитали какво съгласно нея е предизвикало конфликта, тя споделила на служителите на реда: „ Карах като американка и карах от американската страна на пътя. “ Сакулас сподели в изказване на очевидец, че злополуката, която умъртви младежа мотоциклетист през август 2019 година, е нещо, което ще живее с нея „ всеки ден до края на живота ми “.

В отговор на изказванията, предоставени на съд от Сакулас, представителят на семейство Дън Рад Сейгър сподели: „ Чували сме множеството от това и преди. Защо, за бога, Сакулас не е в съда, с цел да отго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР