Селекционерът на националния отбор на Япония по футбол Хаджиме Мориясу

...
Селекционерът на националния отбор на Япония по футбол Хаджиме Мориясу
Коментари Харесай

Селекционерът на Япония: Германия е пример за нас

Селекционерът на националния тим на Япония по футбол Хаджиме Мориясу изрази огромното си почитание към Германия преди мача сред двата отбора на Световното състезание в Катар в сряда.

„ Много сме признателни на Германия. Страната е същински образец за нас. Това в никакъв случай не се е променяло. От друга страна Япония към момента се развива. Бихме желали да се класираме за първия кръг на елиминациите или даже по-далеч. Това би означало да сътворим история “, сподели Мориясу на конференцията преди дуела от група Е.

„ Ще видите стартовите 11 на следващия ден. Искаме да победим и за тази цел ще избере съответните титуляри, с които имаме вяра, че имаме късмет “, добави той.

Германецът Детмар Крамер е апетитен татко на актуалния японски футбол поради работата си в страната през 60-те години и играчи като Лукас Подолски и Пиер Литбарски, които по-късно играха в Япония, написа организация „ Ройтерс “.

„ Очакваме срещата със смесени усеща, само че без значение от съперника, ще опитаме да се представим по допустимо най-хубавия метод “, сподели още Мориясу.

Седем футболисти от националния отбор на Япония играят в Германия, а Мая Йошида от Шалке 04 разяснява, че състезателите от Бундеслигата са дали повече информация на останалите.

„ Най-важното нещо е да се пазиме добре. Може да нямаме доста благоприятни условия за офанзива, само че може да имаме повече благоприятни условия на контраофанзива. Вярваме, че ще имаме такива шансове “, убеден е Йошида.

„ Ние представяме Япония, само че и Азия, тъй че се надяваме доста азиатски почитатели да дойдат на стадиона и да ни поддържат, тъй като тимът на Германия е доста добър “, добави японският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР