Селекционерът на националния отбор на Турция по футбол Щефан Кунц

...
Селекционерът на националния отбор на Турция по футбол Щефан Кунц
Коментари Харесай

В Турция отричат за Щефан Кунц

Селекционерът на националния тим на Турция по футбол Щефан Кунц не е уволнен, обявиха от Турската футболна федерация. Оттам прецизираха, че той единствено е бил извикан на среща с президента.  

Частната Demiroren News Agency съобщи в неделя, че федерацията е решила да приключи контракта на немския експерт, който е до края на Европейското състезание през 2024 година след рецензиите на треньора към футболистите при загубата от Япония с 2:4.

В официално съобщение от федерацията оповестиха, че слуховете в медиите " не дават отговор на истината ".

" Турската футболна федерация предложения треньора на националния тим Щефан Кунц, чийто контракт продължава, на среща с президента Мехмет Буюкекси на 20 септември, сряда ", се споделя в известието.

След загубата от Япония 60-годишният Кунц отговори на апелите на почитателите за оставката му, че футболистите би трябвало да работят по-сериозно. Той счита, че играчите би трябвало да отговорят на рецензиите на терена, а не в изявленията след мачовете. Бившият нападател на Германия Кунц, който е играл и в Бешикташ, беше назначен за селекционер на Турция през септември 2021 година, откакто изведе младежкия народен тим на Германия до две европейски трофеи - през 2017 и 2021. Турция завоюва 12 от 20 мача под управлението на Щефан Кунц, като позволи 5 загуби и 3 равенства./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР