Селекционерът на националния отбор на Полша Адам Навалка призна своите

...
Селекционерът на националния отбор на Полша Адам Навалка призна своите
Коментари Харесай

Нищо не се получи, призна Адам Навалка

Селекционерът на националния тим на Полша Адам Навалка призна своите неточности и че атакуващият проект на тима му не е сработил в мача със Сенегал. Поляците паднаха с 1:2 в първата си среща от група “Н” и остават без точки, както и Колумбия.

" Трудно е да се отдели основният фактор, който способства за загубата ни. Не се получи играта ни по този начин, както я бяхме възнамерявали. Изобщо проектът ни не сработи. Искахме да използваме оптимално нашият атакуващ капацитет. Да, топката беше повече в наше притежание, само че какво от това? Резултатът е на таблото, тъжно установи Адам Навалка.

" И фланговите ни играчи, и хората от централната зона, никой не може да си запише този мач като актив във визитката. Не ни стигаше акуратност, не ни стигаше и динамичност. Особено съм отчаян от първото полувреме. А пък допуснахме и двата гола след наши груби неточности. Световното състезание не прости такива неточности, такова държание. А второто попадение в нашата врата, това е просто неразбирателство. Криховяк просто не видя техния състезател, че се връща на полето, който изскочи като че ли от нищото, когато му оказаха здравна помощ. Но качеството на нашата игра през днешния ден просто ме смачка. Ние можем да играем доста по-добре. Сега ни следва мач с колумбийците. Трябва да се възстановим, да обсъдим с тима какво се случи, да отдъхнем морално и да създадем всичко, което е по силите ни, с цел да излезем от тази ситуация”, продължи Навалка.

" А дали ще играе Камил Глик против Колумбия? За момента нямам отговор на този въпрос. Нека лекарите да го прегледат, да излязат със мнение. Със сигурност ще се върне към тренировки с общата група, само че много време към този момент пропуща заниманията”, добави полският селекционер. Мондиал 2018 1 кръг, вторник 19 юни  Полша 1:2краен резулат  Сенегал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР