Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини

...
Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини
Коментари Харесай

Манчини остава начело на Италия

Селекционерът на националния тим на Италия по футбол Роберто Манчини се е съгласил да остане отпред на отбора до европейското състезание през 2024 година, удостовери експертът на конференция преди контролата с Турция във вторник вечер.

Италия загуби с 0:1 от Република Северна Македония в полуфинал от баражите за класиране на Мондиал 2022 и ще пропусне втори следващ международен шампионат.

„ В последните дни разговаряхме с президента на футболната федерация Габриеле Гравина и споделяме едни и същи хрумвания за всичко. Ще приказваме още веднъж в идващите дни. Сега желаеме да се концентрираме върху идния мач с Турция. Отборът, с който разполагаме сега, можеше да се бори за купата на Мондиал 2022. Има доста неща, които ще би трябвало да преосмислим, ще създадем промени за идващия ни мач. Длъжни сме да гледаме към европейското състезание “, разяснява Роберто Манчини.

„ Ще включим по-млади момчета, които се надяваме да натрупат опит в клубовете си. Разполагаме с надарени състезатели, които могат да намерят място в мъжкия състав “, добави наставникът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР