Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Николай Желязков

...
Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Николай Желязков
Коментари Харесай

Николай Желязков: Тръгваме с нагласата да направим победи в Полша

Селекционерът на националния тим на България по волейбол Николай Желязков показа, че целият екип продължава работа, с цел да усъвършенства представянето на „ трикольорите “.

Съставът ни претърпя проваляне с 0:3 гейма от Бразилия в мач от Лигата на нациите, който се игра в „ Арена армеец “.

„ Днес тимът на Бразилия игра доста мощно, демонстрираха доста огромна класа с изключителни реализатори във всеки един от детайлите на играта. Играхме и ние на моменти добре, само че на моменти допуснахме обстановки, които бяха леки. Има какво да научим от тези мачове “, показа Николай Желязков.

Тимът ни заема предпоследното 15-о място във краткотрайното класиране.

„ Днес излязохме с малко по-различен състав, от този, с който играем. И хората, които влязоха се показаха положително. На това равнище би трябвало да умееш да изпълняваш начален удар без неточности или с доста малко брак “, показа още Николай Желязков.

„ Страхотно прекарване. Аз съм бил треньор на разнообразни гарнитури през годините, желая да благодаря за поддръжката. Подкрепата е за тях и за това, което следва. Много жертват, с цел да стигнат до огромно равнище “, сподели още треньорът.

„ Предстои ни последният шампионат, да възстановим контузените, натрупа се много отмалялост и да се подготвим за шампионата в Полша. Тръгваме с настройката да създадем победи там, освен това освен една “, добави Желязков.

В последната седмица от Лигата на нациите нашият отбор ще играе в Гданск, Полша. Тимът ни среща отборите на Италия, Словения, Нидерландия и Китай.

„ Отбор не се прави за ден, ние упражняваме действително от два месеца, няма от какво да се срамим от това, което постигнахме, би трябвало да търсим къде можем да бъдем по-ефективни и да търсим развиване във всеки един детайл от играта, уверен съм, че нещата ще се развиват добре “, приключи Николай Желязков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР