Селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич ще върне стара практика

...
Селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич ще върне стара практика
Коментари Харесай

Младен Кръстаич връща една добре позната практика

Селекционерът на националния тим Младен Кръстаич ще върне остаряла процедура - викането на натурализирани чужденци, оповестява " Тема Спорт ". Тя бе замразена при предходния треньор на трикольорите Ясен Петров, само че бе постоянно употребена при Георги Дерменджиев и Красимир Балъков. Сред набелязаните иностранци с български паспорти имало и млади, и остарели състезатели.

Очаква се Кръстаич да разгласи при започване на септември 30 имена за последните два дуела от Лигата на нациите с Гибралтар на 23 септември в Разград и със Северна Македония три дни по-късно в Скопие. Преди лагер-сбора групата ще бъде понижена до 23-24 състезатели.

Медиите в Сърбия пък разкриха, че Младен Кръстаич е изгледал онлайн реванша от квалификациите за Шампионската лига Динамо - Лудогорец в Загреб. Той е бил в ложата на " Максимир " и в полезрението му са били петима от разградчани - Кирил Десподов, Антон Недялков, Доминик Янков, Спас Делев и Сисиньо. Според sportal.rs, Кръстаич обаче не е видял кой знае какво. Родният отбор падна с 2:4, като получи три червени картона, единият от тях бе на Янков.

" Постоянно проследявам играчите. Искам да видя всички, които съм набелязал, в деяние, както при домакинство, по този начин и при посещение. След това отпътувам за Италия ", представен е сръбският експерт от въпросната медия.

Интересното е, че през миналия уикенд той няма по какъв начин да е видял някой роден футболист в деяние в Италия, а е допустимо да е разговарял с някого от тях. Петко Христов остана неизползвана запаса за Специя, същото важи и за Валентин Антов, а Атанас Илиев е контузен и не играе за Асколи. Младежкият национал Димо Кръстев не бе в групата на Фиорентина. Възможно е Кръстаич да е имал и среща с младата вяра в Интер Никола Илиев, който играе за юношите до 19 година
 Кръстаич вика титуляр на Черно море в националния
Кръстаич вика титуляр на Черно море в националния

Дюлгеров в очакване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР