Селекционерът на националния ни отбор по баскетбол Росен Барчовски даде

...
Селекционерът на националния ни отбор по баскетбол Росен Барчовски даде
Коментари Харесай

Барчовски: Фокусирани сме изцяло върху мача срещу Австрия

Селекционерът на националния ни тим по баскетбол Росен Барчовски даде мнението си след успеха против Норвегия с 91:69. С триумфа в " Арена Ботевград " България оглави групата си в предквалификациите на ЕвроБаскет 2025.

" Получиха се нещата, с изключение на тактически и желанието. Раздадоха се, дадоха всичко, което могат, изключително в отбрана. Не желая да се връщам към първия мач, проспахме го по една или друга причина. Така или другояче би трябвало да спечелим в Австрия. Вървим нагоре, израства тимът. Целият фокус ще ни бъде в сряда, това е ясно ", показа той след срещата с Норвегия.

" Трябва да се означи и играта на Лъчо Димитров, съумя да спре техния главен гард, който в Норвегия ни вкара 27 точки. Не обичам да загатвам имена. Не се виждат доста точки от Коди, само че се вижда добра игра в отбрана ", добави треньорът.

" Имаме капацитет, не мога да виждам днешния мач, несъмнено, че ще ни трябват няколко лесни коша на бърза офанзива. Имаме единствено една подготовка, няма с тренировки да оправим нещата. Бърза офанзива без отбрана не може. Как ще има подценяване? Изключено. Това е невероятно, ще подходим съществено " приключи Барчовски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР