Селекционерът на националния ни отбор - Красимир Балъков даде пресконференция

...
Селекционерът на националния ни отбор - Красимир Балъков даде пресконференция
Коментари Харесай

Бала: Разликата между нас и Чехия не е толкова голяма

Селекционерът на националния ни тим - Красимир Балъков даде конференция преди задаващите се две европейски квалификации против тимовете на Чехия и Косово. В последния момент от състава отпаднаха Станислав Костов и Камен Хаджиев. Специалистът добави, че една от огромните му цели, отпред на отбора, е да промени преобладаващото отрицателно отношение към " трикольорите ".
 Станислав Костов се контузи, няма да играе в мачовете с Чехия и Косово
Станислав Костов се контузи, няма да играе в мачовете с Чехия и Косово

Травмата няма да даде опция на футболиста на Левски да вземе присъединяване в дуелите на 7 и 10 юни

" Моите правила ви ги споделих в общественото пространство. Искам футболистите да играят най-малко 70% от мачовете си, с цел да имат добър темп . Трябва им експедитивност, реакция и младост като на Кирил Десподов . Той е може би най-хубавият млад и надарен футболист. До момента всичко в лагера минава доста добре. Има много изненади в повиквателните. Заради концепцията, която желая да вкараме, викаме разнообразни футболисти. Последните 15 години има извънредно отрицателно отношение към доста неща в националния тим , което ненапълно е разбираемо. Искам да променим желанието и заряда. Любителят на футбола би трябвало да види това ", добави треньорът.
 Снимка 426525
Източник:

" Краят на сезона и умората няма по какъв начин да са причина за оправдания. При нас има подтик с новия треньорски щаб. Имаме и много контузени и при нас, само че това в футболът - който е здрав, той ще играе. Един треньор постоянно има някакви хрумвания в главата си. Аз съм наясно със състава, кой къде може да бъде потребен, само че не съм наясно кои тъкмо ще играят в тези мачове " .

" Единственият тим, който може да ни плаши е Англия . Сега не играем против тях, а против Чехия и Косово. Много хора считат, че Чехия са любимци, само че аз не инцидентно съм взел анализатор и данните демонстрират, че разликата сред тях и нас не е толкоз огромна. Друго с изключение на победа не ни устройва. Времето е малко и може би ще имаме потребност от шанс, тъй като мъчно може да се покаже най-хубавото за това малко време. За момента съм доста удовлетворен и се надявам да забележим това, което желаеме ", сподели още Бала.
 Ясен е окончателният състав на България за европейските квалификации
Ясен е окончателният състав на България за европейските квалификации

Още един бранител навън от сметките на Красимир Балъков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР