Селекционерът на националния ни отбор Георги Дерменджиев ще повика цели

...
Селекционерът на националния ни отбор Георги Дерменджиев ще повика цели
Коментари Харесай

Половин дузина от Лудогорец за битката с Унгария

Селекционерът на националния ни тим Георги Дерменджиев ще повика цели шестима футболисти на Лудогорец за баража с Унгария на 26 март на "Васил Левски ". При триумф "трикольорите " ще се изправят против спечелилия от двойката Исландия - Румъния, още веднъж в София, в пряк мач за класиране на Евро 2020.

Специалистът е възнамерявал да извика от разградчани двамата им вратари - Владислав Стоянов и Пламен Илиев, бранителите Георги Терзиев, Антон Недялков и натурализираните бразилци Марселиньо и Вандерсон. Като някогашен ментор на Лудогорец той познава чудесно качествата им, оповестява "Тема Спорт ".

Стоянов се появи на терена за "зелените " в четвъртък в четвъртфинала за Купата на България против Левски. Той се контузи през март 2017-а на лагер на националите за международната подготовка с Нидерландия в София. Оттогава последваха серия от интервенции и дълго възобновяване. Третият пазач за баража с Унгария ще е новото попълнение на Левски и досегашен вратар на Славия Георги Георгиев.

Дерменжиев към този момент призна, че Владо Стоянов и Николай Бодуров са следени от него, макар че до неотдавна не играеха. Стоянов в началото пазеше за дубъла на "орлите ".

На Вандерсон и Марселиньо разчиташе и предшественикът му Красимир Балъков. Те дружно с един от вратарите и левия бек Антон Недялков съвсем несъмнено ще са титуляри против "маджарите ".

Очаква се Георги Дерменджиев да разгласи повиквателните през идната седмица. Тогава ще стане ясно и дали е убедил Ивелин Попов да се върне в тима, откакто се отхвърли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР