Селекционерът на младежките волейболни национали Мартин Стоев и финландският специалист

...
Селекционерът на младежките волейболни национали Мартин Стоев и финландският специалист
Коментари Харесай

Мартин Стоев и финландец са фаворити за селекционер на България

Селекционерът на младежките волейболни национали Мартин Стоев и финландският експерт Туомас Самелвуо са любимци да поемат мъжкия народен тим на България, написа “Тема Спорт ” като се базира на свои източници в Управителния съвет на федерацията.
 Девет индивида от УС нямали нищо срещу Николай Желязков да остане селекционер на България Девет индивида от УС нямали нищо срещу Николай Желязков да остане селекционер на България
Днес след съвещание на Управителния съвет на БФ Волейбол президентът на централата ни Любо Ганев разгласи, че са разискали 9 кандидатури, само че са се спрели на 5 като категорично отхвърли да уточни имена.

" Обсъдихме девет кандидатури за поста селекционер на мъжете. Спряхме се на пет имена. Сред тях има българи и чужденци. Има и треньор, който към този момент е бил селекционер на националния тим на България ", съобщи Любомир Ганев.
4  УС на БФВ
Ганев сложи и задачите пред българския тим в идващите сезони.
 Българи, олимпийски, международни и европейски първенци имат късмет да поемат националния тим Българи, олимпийски, международни и европейски първенци имат късмет да поемат националния тим

 " Голямата цел пред българските волейболисти е класиране на олимпийските игри в Париж през 2024 година. Поставя се и реалистична цел - класиране най-малко на четвъртфинал на Европейското състезание през 2023 година, на което България е хазаин. Ако се изпълнят задачите на бъдещия треньор, то ще му се предложи по-дълъг контракт ", добави ръководителят.
 Първо в Sportal.bg: Има най-малък късмет италианец да води България Първо в Sportal.bg: Има най-малък късмет италианец да води България
УС взе решение и да бъдат премирани състезателите и щаба от националния тим на България за мъже под 18 години, които завоюваха бронзовите оценки от Европейското състезание 2022.
 Кой, по дяволите, можеше да класира България на 8-о място на Мондиал 2022? Кой, по дяволите, можеше да класира България на 8-о място на Мондиал 2022?
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР