Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски пое

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски пое
Коментари Харесай

Росен Барчовски пое и ЦСКА

Селекционерът на мъжкия народен тим по баскетбол Росен Барчовски пое и баскетболния ЦСКА, оповестиха от управлението на " аления " клуб. ЦСКА се завръща в Националната баскетболна лига след 13-годишно неявяване.

Барчовски разгласи, че най-малко до Нова година ще съвместява двете длъжности.

" Имаше такава традиция - когато някой приключи кариерата си, да съобщи опита си на младите играчи. Когато Петко Маринов приключи спортната си активност, ми даде екипа си с №6. За мен е доста прочувствен миг. Развълнувам съм. Преживях цялата история дружно с Роберт Гергов, Сашо Чакмаков и доста хора. Бил съм в ЦСКА, когато е имало мощна организация, когато е имало и банкрути, когато се появиха хора, които направиха всичко допустимо да унищожат клуба. 13 години нямаше мъжки тим, в този момент имаме щастието това да се случи. Не ми е хрумвало да откажа тази покана! Заради семейство Найденови и поради доста хора. Осъзнавам отговорността да се прави нов тим, без да е имало подобен. С името на ЦСКА и тези благоприятни условия няма по какъв начин да няма огромни упоритости. Не съм се замислял секунда. Сега стартирам да разбирам компликациите пред нас ", сподели Барчовски.

Успех в новото начинание му пожела треньорът на футболния ЦСКА 1948 Любослав Пенев, а в управата на баскетболния ЦСКА влезе и изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР