Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Пламен
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Завръщането ми в националния отбор е с цел да се направи крачка напред

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по волейбол Пламен Константинов има вяра, че е кадърен да направи крачка напред с отбора и да постави основите за едно по-добро показване от отбора за в бъдеще.

" Лъвовете " стартират присъединяване си в Лигата на нациите на 6 юни.
 Пламен Константинов: Конфликт с Цветан Соколов нямаме и в никакъв случай не е имало Пламен Константинов: Конфликт с Цветан Соколов нямаме и в никакъв случай не е имало
" Вълнение няма. Мислим по какъв начин да настроим отборната игра. Времето не е доста, имаме десетина тренировки. Вниманието ни е ориентирано по какъв начин да настроим нашата игра. Нашата цел е да съхраним мястото на тима в Лигата на нациите. По-сериозни цели ще нарушат подготовката ни. Ако играем финали в Лигата на нациите, то ще имаме най-много месец подготовка за европейското състезание. Силно оптимистично е да се приказва за финали, поради резултатите ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт " пред Българска национална телевизия 1.
 Константинов: Дайте да оставим Матей да вземе своето решение! Матей може да бъде един подтик, един тласък Константинов: Дайте да оставим Матей да вземе своето решение! Матей може да бъде един подтик, един тласък
Наставникът се завръща като селекционер на националния тим с насъбран опит и изменени визии.

" Натрупал съм повече опит и имам изменени визии, за това по какъв начин се работи с избран тим. Опитваме се да надграждаме. Момчетата са окуражени да покажат добра игра. Нямам забележки по отношение на вложение в подготвителния развой. Има неналичието на самонадеяност и самочувствие ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР