Селекционерът на испанския национален отбор по футбол Луис смята, че

...
Селекционерът на испанския национален отбор по футбол Луис смята, че
Коментари Харесай

Луис Енрике вижда Испания като фаворит за световната титла

Селекционерът на испанския народен тим по футбол Луис счита, че неговата селекция – микс от млади и опитни играчи, може да бъде един от действителните кандидати за купата на Световното състезание в. " След интервал от подозрения и въпроси, в този момент мога да кажа, че създадохме група от млади надарени футболисти и няколко ветерани, които могат да се изправят против всеки противник, разяснява самият Енрике пред медиите преди мача с. " Като виждам другите тимове и ги съпоставям с нас, мога да кажа, че ще доближи до финалните стадии на Световното. И ще се стремим да бъдем тежък противник за всеки един, който излезе против нас, сподели още.

посреща през днешния ден на стадион Корнея Ел Прат в и това е първи мач от 18 години насам, в който Ла Фурия ще семейства в този град – родното място на, който има доста сериозна история и като състезател, и като треньор на ФК Барселона. " Искам този мач да се трансформира в едно огромно празненство за публиката. Очаквам да бъдем посрещнати с огромен възторг, а Ла Фурия не е играла в Барселона от доста време, сподели самият Луис Енрике. Но публицистите се върнаха и на загубата от на полуфинала на Европейското състезание, както и свързаха този мач с шокиращото отпадане на Скуадра Адзура от Република Северна.

също се промъкна много мъчно, побеждавайки с 1:0 през ноември. " Ако не си направиш домашното и не се класираш непосредствено, отиваш на плейофи. А там можеш да се изправиш пред рискови обстановки. Става все по-трудно, тимовете се учат и приготвят. Сега се случи на, които са Европейски първенци, само че може да се случи и на нас, сподели още той. Накрая го попитаха и за контракта му, който изтича през декември след края на Световното в. " Каква е изгодата, в случай че го възобновя в този момент, отидем на Световното и там всичко се обърка? Ако нещо се случи неприятно, аз самичък ще взема решение за себе си. Моето бъдеще не трябва да интересува никого. А и аз пребивавам в сегашното, приключи още някогашният централен нападател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР