Селекционерът на Германия Ханзи Флик сподели впечатленията си след икономичната

...
Селекционерът на Германия Ханзи Флик сподели впечатленията си след икономичната
Коментари Харесай

Флик отсече: Не може да играем така на Световното

Селекционерът на Германия Ханзи Флик показа усещанията си след икономичната победа в приятелския мач против Оман /1:0/ през вчерашния ден.

Специалистът съобщи: “Не влязохме в единоборствата на равнището, което желаеме да забележим на Световното състезание, само че можете да разберете играчите, които не желаят да поемат прекалено много опасности толкоз покрай шампионата. През второто полувреме представянето ни беше по-добро. Не съм удовлетворен от метода, по който се защитавахме през днешния ден - не може да играем по този начин на Световното състезание. Нуждаем се от повече физика. Но всички имаха мисълта в главите си да излязат здрави от този мач. "  

Флик загатна, че може да започва с Никлас Фюлкруг като титуляр в откриващия мач срещу Япония на 23 ноември. Нападателят на Вердер (Бремен) влезе като запаса и означи единственото попадение за Германия снощи.

“Казах на тима, че би трябвало да покаже, че е подготвен за Катар - той (Фюлкруг) сподели, че е подготвен за Световното състезание. Той участваше доста добре, свърши добра работа и вкара гол. Той заслужаваше попадението си, можеше да се види какъв резултат имаше върху играта с наличието си. Но към момента имаме няколко дни, с цел да вземем решение. Не желая да разгадавам прекалено много ”, добави Флик.

Същевременно селекционерът изрече искания към представянето на младия гений на Борусия (Дортмунд) Юсуфа Мукоко, който нощес направи дебюта си за Бундестима:

“Като цяло не бях доста удовлетворен от първото полувреме. Но също по този начин се нуждаете от играчи към вас, които да основават. Той е млад - след няколко дни ще навърши 18 години. Много съм удовлетворен от метода, по който дава всичко от себе си в тренировките. Дайте му времето, от което се нуждае. Искаме да го поддържаме ”, добави той. И приключи: “Сега с неспокойствие чакаме да пристигнем в Катар, където ще можем да си сложим краката за малко и да се отпуснем. Подготовката ни за първия мач ще стартира в събота ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР