Селекционерът на Гана Ото Адо беше доволен след победата над

...
Селекционерът на Гана Ото Адо беше доволен след победата над
Коментари Харесай

Селекционерът на Гана след победата: И късметът беше с нас

Селекционерът на Гана Ото Адо беше удовлетворен след успеха над Южна Корея с 3:2 на международното състезание в Катар, само че призна, че отборът му е имал и малко шанс. Гана стигна до триумфа в трагичния дуел с надвит гол на Мохамед Кудус в 68-ата минута.

" Беше прочувствен мач с възходи и падения. Южна Корея се оправи доста добре, нападаше и нападаше. Борихме се, искахме да спрем офанзивите им, само че не вложихме задоволително активност, с цел да го създадем. Имаше буйна отбрана и доста положителни вратарски умения, а най-после имахме малко шанс ", сподели Ото Адо на конференция след мача, представен от " Ройтерс ".

Той става първият треньор от Гана, който стига до победа на Световно състезание по футбол.

Но търсенето на реванш сигурно ще бъде в съзнанието на доста последователи на отбора, когато Гана се изправя против Уругвай в последния си конфликт от група " H " в петък. Мачът ще дефинира кой ще продължи към етапа на елиминациите. Загубата от Уругвай на четвъртфиналите на Мондиала в Южна Африка през 2010 година остава един от най-болезнените моменти в Гана.

" Ще бъде доста мъчно, само че съм убеден, че можем да спечелим този мач. Не съм човек, който мисли прекалено много за реванш ”, приключи Адо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР