Селекционерът на футболния тим на Република Корея Юрген Клинсман призова

...
Селекционерът на футболния тим на Република Корея Юрген Клинсман призова
Коментари Харесай

Клинсман зове за позитивизъм в Република Корея

Селекционерът на футболния отбор на Република Корея Юрген Клинсман прикани последователите и медиите да оказват помощ за създаване на " положителен дух " към тима в подготовката за шампионата за Купата на Азия в Катар през идната година и поради отправените рецензии откогато той застана отпред на състава.

След серия от три равенства и две провали от назначението му през февруари досега, германецът стигна до първия си триумф с корейския тим след 1:0 против Саудитска Арабия в контролна среща в Нюкасъл, Англия.

Клинсман получи рецензии, че не прекарва задоволително време в Република Корея. Той планираше да остане в Европа, с цел да гледа някои от националите в мачовете за клубните им тимове, само че се завърна в Сеул, с цел да следи вътрешното състезание.

" Изключително значимо е всички да изградим положителен дух. Феновете, медиите и явно самият тим. Ако нещата не се получат, ще има задоволително време за рецензии, уволняване на треньора или каквото е належащо ", сподели Юрген Клинсман пред кореспонденти и добави: " Сега преди шампионата националният отбор има потребност от поддръжка и религия. "

Корейците ще проведат другарски мачове с Тунис и Виетнам през идващия месец, а Клинсман има вяра, че тимът има сили да победи идния огромен шампионат.

" Имам много опит, изключително в сходни шампионати. Стъпка по стъпка ще вървим напред дружно ", сподели още старши треньорът, който завоюва Световното състезание през 1990 година като футболист от националния отбор на Германия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР