Селекционерът на Франция Дидие Дешан даде пресконференция преди приятелския мач

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан даде пресконференция преди приятелския мач
Коментари Харесай

Дидие Дешан ни сравни с Германия

Селекционерът на Франция Дидие Дешан даде конференция преди приятелския мач против България. Двубоят е от 22:10 българско време. За “петлите ” това е последна инспекция преди първия им мач от Евро 2020 на 15 юни против Германия. Бившият капитан на " петлите " изрази задоволството си от завръщането на публиката по трибуните и направи забавно съпоставяне сред играчите на Ясен Петров и Германия. “С контролата против България ще приключи втората част от подготовката ни за мача с Германия на 15 юни. Това е тим, който се постоянно играе с трима или петима в отбрана, с което евентуално ще се сблъскаме и против Германия. Именно за това този мач е добър. И тренировките, и мачовете са значими, тъй като те слагат в разнообразни обстановки, само че въпреки всичко истината е в конфликтите. Може да стане нещо непредвидено, а от време на време е добре да попаднеш в сложна обстановка, тъй като това ти дава опция да помислиш по какъв начин да постъпиш и да промениш нещата. Винаги има какво да подобряваме в техническо отношение, в придвижването по терена, както и в покриването на зоните в отбрана. Уелс не съумя да ни затрудни изключително в предишния конфликт.

Н Голо Канте? Той игра край в Шампионската лига и по-късно имаше няколко дни да си почине. Сега към този момент тренира и виждам Канте, който познавам. Той може да играе на разнообразни позиции в средата на терена, в разнообразни обединения. Прави същото нещо и в Челси, тъй че няма проблем с него, няма да го притеснявам. Той е доста добър в отнемането на топката и преходите, освобождава се чудесно, тъй че ще има свободата да прави всички тези неща, изключително като имаме поради качествата на играчите към него.

Завръщането на публиката, въпреки и отчасти, е нещо доста хубаво. Истинският футбол е за почитателите и за цялостните игрища. Това е връщане към нормалността от преди пандемията. Ще се сблъскаме с това и във Мюнхен, и в Будапеща, тъй че го поздравявам. Мачовете са същинският източник на мотивация и адреналин, а е напълно друго, когато почитателите не са по трибуните. Това е значима стъпка, ” съобщи Дешан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР