Селекционерът на Франция Дидие Дешан бe разочарован от поведението на

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан бe разочарован от поведението на
Коментари Харесай

Феновете на Велодром подграхя с омраза към Мбапе и Муани

Селекционерът на Франция Дидие Дешан бe отчаян от държанието на почитателите при снощната победа с 3:2 в контролата с Чили на „ Велодром “ в Марсилия. Част от последователите освиркваха Килиан Мбапе и Рандал Коло Муани поради идния турнирен конфликт сред локалния Олимпик Марсилия и Пари Сен Жермен, където играят двамата нападатели.

„ Не съм сюрпризиран, за жалост. Всички знаят за съперничеството с ПСЖ, а мачът е в неделя. Въпреки това сходно нещо не трябва да се случва. Все отново това е националният отбор на Франция, а Мбапе даже е капитан. Но пък не целият стадион се държа по този начин, а думите ми не са ориентирани единствено към почитателите на Марсилия. Добре, ще бъда благ, само че най-малкото държанието на последователите беше разочароващо.

Хубаво е, че спечелихме този дуел, откакто го започнахме едва, само че реагирахме добре. Това е обвързвано с равнищата ни на кондиция и сила, които не са оптимални. И аз съм бил футболист преди време, тъй че разбирам това, че играчите се пазят поради идните им провокации.

Не бива да вършим сходни мачове банални, като през юни ще би трябвало да действаме друго. Имаме потенциала и желанието за това. Този път не бяхме изцяло свежи, като тези мачове бяха по-трудни от предходните ни. Все отново разбирам какъв брой е огромен залогът за играчите ми в техните клубове след паузата в шампионатите “, съобщи Дешан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР