Селекционерът на бразилския национален отбор Тите получи нов договор. Контрактът

...
Селекционерът на бразилския национален отбор Тите получи нов договор. Контрактът
Коментари Харесай

Селекционерът на Бразилия получи нов договор с поглед към световното в Катар

Селекционерът на бразилския народен тим Тите получи нов контракт. Контрактът е продължен с четири години и половина и приключва с края на международното състезание в Катар 2022.

Въпреки че " селесао " отпадна още в четвъртфиналите на мондиала в Русия след загуба от Белгия, Тите получава доверие да продължи работата си.

От бразилската конфедерация (CBF) показаха, че влагат в дълготраен план. " Вярваме, че деликатното обмисляне и осъществяване ще отведат бразилския футбол до резултатите, които чакаме ", сподели изпълнителният шеф на CBF Рожерио Кабокло.

Тите застана на поста през юни 2016 година, когато зае мястото на Дунга. Идването му бързо даде резултати и бразилският тим усъвършенства представянето си в квалификациите за международното в Русия, като по-късно стана първият тим, класирал се за мондиала.

" От моя позиция, CBF ни дава условия, в които да градим атмосфера на обединяване и професионализъм и това е пътят, по който ще продължим. Това е огромно предизвикателство и ние сме радостни да го посрещнем с взор, ориентиран към идните мачове и шампионати ", сподели Тите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР