Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори
Коментари Харесай

Петров: Отдавам загубата от Катар на грешките на растежа, Хърватия няма да подцени мача

Селекционерът на българския народен тим по футбол Ясен Петров приказва пред публицистите на днешната си конференция в Доха във връзка утрешния другарски мач против Хърватия. В първата среща нашите играчи паднаха с 1:2 от домакините на Световното състезание, а на следващия ден от 17.00 часа българско време ще премерят сили с вторите от Мондиал 2018.
 Златко Далич: Уважавам нашия противник, чакам българите да търсят късмет на контраофанзива Златко Далич: Уважавам нашия противник, чакам българите да търсят късмет на контраофанзива
Първият въпрос към българския треньор беше от катарски публицисти, които го попитаха на какво отдава провалянето от техния тим.

" На първо място на това, че не влязохме добре в мача. След това направихме някои неточности, които мога да нарека неточности на растежа. Все отново това е тим на една година. Но мачовете от Лигата на нациите идват, тъй че тук в този момент ще си основа и финалната визия за тима ".

Треньорът на утрешния противник на българския тим Златко Далич разгласи състава преди ден, само че в него доминират повече хора, на които не се разчита обичайно и са считани надали не за втория ешелон на отбора. Ясен Петров обаче не приема такова мнение.

" Хърватия има задоволително качествени играчи и за два тима. Те надали ще подценят мача, а при нас това няма по какъв начин да се случи, тъй като въпреки всичко играем със международния вицешампион. България и Хърватия са близки страни и мога да кажа, че като фен пред тв приемника постоянно съм се радвал на техните триумфи ", приключи още Ясен Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР