Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се срещна с журналистите на

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се срещна с журналистите на
Коментари Харесай

Саутгейт: Очаквам реакция след разочароващия мач в Прага

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се срещна с публицистите на днешната конференция преди утрешния мач с България. Специалистът разкри, че чака реакция от своя тим след загубата от Чехия преди дни. Също по този начин Саутгейт приказва за казуса с расизма.

" Очаквам значим мач на фона на разочароващото показване и резултат в Прага. Подготвяме се за реакция. Две неточности направиха разликата сред Англия и България на “Уембли”. Очаквам тежки моменти. Играчите сами знаят, че не играха на равнище против Чехия. Те знаят, че би трябвало да се вдигнат. Отговорността е моя. Скоро не сме имали такава вечер, в която да разочароваме с игра и резултат. Всички приказваме прекомерно доста за идващото Европейско състезание, само че ние към момента не сме се класирали. Очаквам добър резултат и добра игра ".

" Всички футболисти са окей. Единствено Дани Роуз не пътува с нас. Той отпадна от групата. Анализираме всички аспекти на играта. Фокусираме се там, където не сме се показали добре. Няма по какъв начин да прогресираме като тим, в случай че не опитваме да променяме някои неща ".

" И в Прага споделих, че сме посетители в България. Ние също имаме проблеми на локално равнище. Имаме цялостно доверие на управляващите. Надявам се, че двата тима желаят да приказват само за футбол. Трябва да се класираме за огромно състезание. Направихме положително Световно състезание, представихме се добре и в Лигата на нациите. Трябва непрекъснато да се подобряваме ".

" Когато освободиш даден футболист, е негова работа какво прави (Джеймс Мадисън). Той обаче научи своя урок и би трябвало да е наясно, че има голям фокус върху живота на всеки състезател ".

ЕВРО 2020 8 кръг, понеделник 14 октомври  България 21:45предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР