Сексуалният педагог и автор на книгата Силата на забавния секс

...
Сексуалният педагог и автор на книгата Силата на забавния секс
Коментари Харесай

Пет грешки, които провалят мъжете в секса

Сексуалният възпитател и създател на книгата " Силата на занимателния секс " Йоана Кешка разяснява пред журналистката Катажина Бурда от Newsweek Polska какви неточности най-често вършат мъжете в секса, без да осъзнават, съобщи БГНЕС.
Бъркат порно и същински секс
Това е най-голямата неточност, която мъжете, изключително младите мъже, вършат: те преглеждат порнофилмите като образователни пособия. В резултат на това те са сюрпризирани, че партньорката не издава стонове на наслаждение от първата секунда на сексуален акт, не доближава оргазъм бързо и желае освен това от просто навлизане.
Но в края на краищата в порнофилмите виждаме постановки с професионални артисти и актриси: те имат огромни пениси, промени от пластични хирурзи по гърдите и вагините, това няма нищо общо с всекидневието и секса. Порното не е учебен материал, а сексуален инструмент, основан за възбуждане. Мъжете би трябвало да черпят познания за тялото на дамата, нейните усеща от други източници. Те са необятно налични. Това са книги, учебници, просветителни стратегии, пресата. За страдание, дамите най-често се обръщат към тях.
Правят единствено това, което желаят
Изглежда необикновено, само че рядко се случва мъжете да питат една жена какво тъкмо би желала да прави в леглото. Дори да създадат това, те употребяват отговора изборно, прилагайки единствено тези хрумвания, които се харесват на самите тях. Междувременно идеалният ухажор би трябвало да се интересува от желанията на партньорката, нейните еротични мечти. Ако желаете да ѝ угодите, тогава задайте въпрос и най-важното - чуйте отговора. Жените постоянно мечтаят не за орален секс, ориентиран към облекчаване на сътрудник, а за масаж или стимулация на клитора. Под възбрана е единствено един въпрос: " Беше ли ти хубаво? ". Какво може да отговори една бедна жена, в случай че един мъж осъществя единствено личните си мечти, родени от гледане на порно филми?
Нямат визия по какъв начин да стартират вярно
Как си показва прелюдията към секса средностатистическият полски ухажор? Най-често той счита за задоволително да движи пръста си във влагалището на партньорката, като че ли търси нещо там. Жителите на полски дребни градове и огромни агломерации описват едни и същи истории: в границите на по този начин наречената въведения получават минута на притискане на гърдите и работа с пръсти, а по-късно сътрудникът минава към " същински " секс, т.е. непосредствено към сексуален акт.
Междувременно понятието „ въведения “ би трябвало да бъде изцяло изключено от еротичния лексикон, защото всичко, което вършат голите хора дружно, в леглото, на кухненската маса или на пода, има една и съща стойност: целувки, масаж, изричане на мръсни думи, разнообразни занимания. Добрият ухажор се разпознава по това какъв брой - с изключение на навлизане - е в положение да предложи на партньорката си.
Те не знаят, че G-точката при дамите е в … ухото
 Сексуалната загадка, която всички крият Сексуалната загадка, която всички крият
Ceкcoлoзитe рaзкривaт тaйнaтa, кoятo тaят вcички жeни и мъжe, кoгaтo cтaнe думa зa ceкc. Прeдcтaвитeлитe и нa двaтa пoлa ca крaйнo нec...
Ние, дамите, обичаме, когато ни приказват за секс, когато любовникът ни нашепва всички тези сочни вулгарности в ухото ни, наричайки ни очарователни, поизнасяйки похвали за нашата " п…а " и заявявайки, че няма самообладание да я срещне. Мъжът, в това време, по време на секс, или остава сбит, или като цяло мълчи. Струва му се, че в случай че към този момент един път е споделил на половинката си, че я обича, че тя го възбужда, това ще е задоволително до сребърната женитба. Но е напълно друго! Мълчанието в леглото е зложелател на положителния секс.
Отдават се на самолюбието си, не се грижат за дамата
Ужасно неприятно е, когато мъжете се отнасят към секса като към международно състезание на закрито. Те се хвалят един пред различен, какъв брой пъти поред кой може, какъв брой дълго някой има ерекция и по този начин нататък, губейки в подобен безконечен спортен развой най-хубавото - готовността за развлечение, смях, нелепости в леглото. Мъжете постоянно се опасяват да наподобяват глупави там, вършат се на някой, който не са и това е директен път към загубата на прелест в очите на партньорката. Те даже отхвърлят предлаганите от нея игри с обличане или потребление на вибратор.
По принцип вибраторът е изненадващо постоянно предмет, който наскърбява мъжкото достолепие, защото се възприема като съперник на пениса. Звучи ужасяващ въпрос: " Наистина ли не съм ти задоволителен? " Добрият ухажор вижда в секса развлечение, не се опасява да опита нещо ново. Дори и да не се получи, какво от това? Можете да се смеете, а играта, смехът и еротичните опити ще прибавят пикантност и развлечение към нашите завършения в леглото.
Още:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР