Сексуалната страна на живота е много важна за щастието за

...
Сексуалната страна на живота е много важна за щастието за
Коментари Харесай

Как да разнообразим секса?

Сексуалната страна на живота е доста значима за щастието за всеки човек. От това дали има задоволство на желанията и потребностите, усеща ли човек, че го желаят, зависи прекалено много. Като се стартира от външния тип и се свърши с настроението.
Като предписание, множеството хора не могат да се нарекат разкрепостени и опитни в това отношение. Жените се разкриват след 30-годишната възраст. Мъжете въобще не схващат по какъв начин да разпалят огъня на момичето. И се получава, че хората от години пребивавам, без да се кефят на секса.
 На какво мирише сексът? На какво мирише сексът?
Няма метод най-малко един път да не сте чували репликата „ Тук мирише на секс ”. Но в случай че в миналото сте били на ваучър и инцидентно сте влез...
Днес ще стане дума по какъв начин да се разнообрази тази сфера на живота. Първото нещо, към което би трябвало да се стремим е разнообразието и огъня. На всички мъже и дами им става хубаво, когато в половата сфера има пристрастеност, огън, предпочитание и многообразие. Това значи, че втората половинка, без значение дали мъж или жена, би трябвало да бъде глезена и удивлявана. Това може да бъдат разнообразни техники на оралния секс. Или пък друго еротично облекло, тоалети, тематични игри. Също и разнообразни перуки. Важното е сексът да не се трансформира в монотонен и безинтересен развой.
Много е значимо съществено да се вслушате в желанията своя сътрудник. Ако той мечтае, фантазира за тройка секс, за оргия, към това би трябвало да се вслушате и последователно да се пробвате да го въплътите в действителност. Иначе би трябвало да се подготвяте към невярност, която рано или късно ще се случи.,
Случва се мъжът да желае по-екстремални игри. Представителите на мъжкия пола може сами да не подозират това години наред. Но в един прелестен миг те схващат, че това е забавно. В такива случаи би трябвало да се опитате да дадете това на мъжа.
Друг път може да сменяте функциите и да вземете самодейността в свои ръце. Не си коства да имитирате оргазъм, в случай че го няма. По-добре е да побеседвате с колегата и да се научите да вършиме вещо, с цел да се радвате и двамата на кефа.
 8 места, на които би трябвало да вършиме секс 8 места, на които би трябвало да вършиме секс
Спонтанният секс може да съживи всяка връзка. Той оказва помощ да поддържате любовната искра посред ви и ще ви накара да мислите за изживяна...
За да бъде разнороден, би трябвало от време на време да сменяте мястото и да ползвате игри за възрастни. Понякога може и да гледате порнофилми.
Заради разнообразието може да се сменя интонацията и силата на стоновете. Освен това доста добра е и такава хватка като мръсните думи в леглото. Това доста възбужда както мъжете, по този начин и дамите.
Може да се научите да довеждате дамата до върха. А на дамата няма да й попречи да се научи на бездънен минет.
Като цяло, яркият секс внася в живота позитивни страсти. И към това би трябвало да се стремим, написа БГНЕС.
 6 преимущества на секса в по-напреднала възраст 6 преимущества на секса в по-напреднала възраст
Когато сме прекомерно млади постоянно сексът е необикновен и не постоянно толкоз удовлетворяващ, колкото се надяваме. С напредването на годините об...

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР