Сексът помага на мъжете да работят по-добре, а на жените

...
Сексът помага на мъжете да работят по-добре, а на жените
Коментари Харесай

Сексът – преди или след работа?

Сексът оказва помощ на мъжете да работят по-добре, а на дамите - да се провиснал след тежък работен ден, твърди сексологът Питер Съдингтън. Той е стигнал до този извод от персоналната си процедура и резултатите от многочислените си проучвания, написа БГНЕС.

Така съгласно него сексът преди работния ден или по време на трудовото всекидневие оказва помощ на мъжете да се провиснал и да подобрят продуктивността на труда си. 

И това не е всичко - преди изпит сексът оказва помощ на студените да реализират по-добри резултати. Съдингтън изяснява това с освобождение от натрупалото се напрежение, в резултат на което студентът се концентрира доста по-лесно, паметта му се ускорява и той усвоява информацията доста по-добре. 

Сутрешен секс за пробуждане

При дамата сексът преди или по време на работа пък спомага за по-добро концентриране, само че въпреки всичко при нея той не оказва такова позитивно влияние в продуктивността на труда както при мъжете.

За сметка на това обаче за дамата сексът след работа е доста потребен, тъй като смъква напрежението от тежкия ден в офиса. 

фотография: morguefile.com 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР