Сексът може да бъде като по порно филмите?! Не, не

...
Сексът може да бъде като по порно филмите?! Не, не
Коментари Харесай

РАЗВЕНЧАХА ИЛЮЗИЯТА: Сексът не може да бъде като в порното!

Сексът може да бъде като по порно филмите?! Не, не може!
По някаква причина някои мъже (да бъдем почтени: множеството от тях!) са решили, че порното е практическо управление за секса. И с непримиримост понякога повтарят това, което демонстрират там... Това постоянно води и до различия във връзките и в разминаване на упованията.

Затова няма да ни омръзне да разкриваме тайните: кое от това, което е показано в порното, е по-добре да не се повтаря в действителния живот...

► Сексът за два часа е доста изтощителен, изключително когато интензивността на акта не понижава. Според статистиката половият акт протича към 25 минути (10 за въведения и 15 за всички останали наслади от живота).
свързани новини8785на 22.07.2020
► Мръснишките изражения в леглото са подобаващи, само че в рационални граници. На никое момиче няма да й хареса, в случай че сътрудникът й се увлече с обидите, нали?! Мхм, по никакъв начин не е вълнуващо, непоносимо е.

► Реално видяно едно момиче се нуждае от най-малко 10-12 минути, с цел да се възбуди, а задачата на мъжа е да реализира това. В порното нещата не са тъкмо такива...

► В 99% от случаите изразът „ тройка “ ужасява девойките и няма значение дали са две девойки и момче, или противоположното. А съгласно статистиката единствено 20% от девойките в миналото са взели участие в тройка. Изводите са за теб!

► В реалност са доста редки случаите, когато прескочените въведения водят до необикновен секс. Директното прекосяване към секса, както в порно филмите, в огромен % от случаите, води до мъчителен сексуален акт. Това е доста внимателен развой, по време на който е най-добре да се отдели време за малко игра, въведения и милувки. Много са малко девойките, които не обичат половинката им да им приказва с нежни думи, да се интересува по какъв начин се усещат и какво желаят. Както и какъв брой са секси, несъмнено!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР