Сексът е буквалната физическа връзка, която свързва двама души. Най-хубавото

...
Сексът е буквалната физическа връзка, която свързва двама души. Най-хубавото
Коментари Харесай

Какво усещат мъжете при различните секс пози?

Сексът е дословната физическа връзка, която свързва двама души. Най-хубавото на секса е, че може да бъде извънредно разнороден, стига двойката да желае това.

Секс позите са необхватен океан от изследвана или неразучена територия, която държи интереса на сътрудниците и провокира техните стремежи.

Вероятно всеки от вас си има обичани и не толкоз обичани секс пози. Повечето дами се усещат най-могъщи в секса, когато се превъплъщават в буйната яздеща каубойка. Кучешката поза пък за доста е по-скоро мъчителна.

Същото е и с мъжете – всеки от тях има своите желания. Затова в този момент ще разясним какво усещат мъжете при осъществяване на едни от най-популярните и обичани секс пози.

Мисионерската

За мъжете, както и за множеството хора, мисионерската поза си е класика. Тя е позата, към която хората инстинктивно се впускат.

Мъжете я харесват, тъй като им дава убеденост да управляват скоростта и интензивността на половия акт. Те могат да забавят или ускорят темпото, да отсрочат или предизвикат оргазъм, в случай че моментът наближава.

Според доста мъже има причина хората да са еволюирали най-много с тази секс поза. Тя ги кара да потънат физически и прочувствено в партньорката си.

Дори някои мъже не харесват наименованието, с което назовават тази поза, тъй като то придава смисъл на обвързване в секса, а в действителност не е по този начин.

Мисионерската поза с изключение на всичко дава опция на мъжете да подтикват с устни едни от най-ерогенните зони на женското тяло – врата, региона към ушите и деколтето.

Ездачката

Ездачката е обичана поза за мъжете. С нея се разкриват толкоз места, на които могат да сложат ръцете си, най-много женските гърди – зоната, която главозамайва множеството мъже.

Тази поза показва дамите в преобладаващо състояние и ги прави да наподобяват като истински амазонки в очите на колегата си. Въпреки че тази поза рядко провокира постигане до оргазъм, тя е привлекателна и гореща, съгласно мъжете.

Гледката на полюшващите се женски гърди е обичана на всеки мъж. Няма подобен, който да я откаже!

Кучешката

Кучешката поза е груба и мръснишка в очите на мъжете, само че в положителния смисъл на определението. Тази поза същински се харесва на доста мъже, тъй като виждат цялата хубост на гърба и задните елементи на обичаната си, а проникването доставя животинско наслаждение.

Страстта в тази поза е неоспорима. Това е една от най-доминиращите секс пози за мъжете. Те могат да управляват темпото, дълбочината и дамата като цяло.

Обратна ездачка

Обратната ездачка се харесва доста на мъжете, тъй като тя съчетава дълбочината на кучешката поза и вълнението от дамата на върха на удоволствието.

Тази поза обаче основава и съмнения у доста мъже, тъй като пенисът в тази позиция елементарно може да бъде навехнат, по този начин да се каже. Дамите би трябвало да са в действителност доста нежни и деликатни, с цел да не се случат неприятни обстановки.

Някои мъже искрено признават, че не са почитатели на противоположната ездачка. Колкото и гледката да е страхотна, насладата не е цялостна, а и страхът от пострадване е кадърен да разбие на пух и прахуляк мъжката ерекция.

Лъжички

За някои размери лъжичките са сложна работа. Но другояче осъществяването й доставя страхотни чувства. Тялото на мъжа се притиска в женското, напасвайки в съвършен синхрон всяка извивка. Тази мощна фамилиарност прави позата лъжички толкоз обичана на доста мъже, пък и дами.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР