Секс скандал с Борис Джонсън се развихри на Острова. Американската

...
Секс скандал с Борис Джонсън се развихри на Острова. Американската
Коментари Харесай

Секс скандал с Борис Джонсън. Бизнесдама разкри аферата

Секс скандал с Борис Джонсън се развихри на Острова. Американската бизнесдама Дженифър Аркъри показа, че е правила секс с английския министър председател. Тя популяризира и чатове от 2016 година, когато Джонсън живее със брачната половинка и деца си. Има ли връзка абсурдът с идните избори за кмет на Лондон, разяснява за Нова тв Поля Станчева.

„ В неделя таблоидът „ Мирър” популяризира извънредно изявление с Аркъри, която за първи път признава, че е имала 4-годишна връзка с Джонсън и то през интервала, в който той е женен. Интервюто е цялостно с пикантни детайлности и фотоси от вкъщи на Джонсън. Аркъри споделя, че Борис е бил самоуверен единствено на думи, тъй като когато медиите стартират да демонстрират интерес към връзката им, Джонсън стопира да дава отговор на известията й”, разкри тя.

Медиите желаят да знаят за какво Борис Джонсън не желае да отговори на по-съществения въпрос – има ли корист с обществени средства. Смята се, че бизнесдамата е получила спонсорства за десетки хиляди лири, включвана е в бизнеспътувания.

„ Тази връзка не попада в декларацията му за спор на ползи. Обикновено в нея има по един персонален контакт, за който би трябвало да обяснят за какво и по какъв начин би могъл да накърни обществения интерес. „ Гардиън” напомня за различен сходен случай на Джонсън с друга негова афера”, описа още Станчева.

Това, което е нажежило обществените мрежи, е фактът, че през този интервал брачната половинка на Джонсън се е лекувала от рак. За британците това наподобява извънредно цинично.

„ В момента стартира предизборната акция за кметския пост, известни са имената, които ще се борят за кметското място. Естеството, Борис Джонсън е значима фигура за консерваторите. За лондончани е значимо кой ще ги ръководи през идващите години и дали това е честен политик и гражданин”, изясни Станчева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР