Секретарят на Общинска администрация Стара Загора Делян Иванов посрещна днес

...
Секретарят на Общинска администрация Стара Загора Делян Иванов посрещна днес
Коментари Харесай

В Деня на българската община млади журналисти посетиха местната администрация

Секретарят на Общинска администрация Стара Загора Делян Иванов посрещна през днешния ден деца от клуб „ Млад публицист ” с началник Розалина Карамалакова, към Центъра за поддръжка за личностно развиване.

В Деня на българската община и локално самоуправление – 12 октомври, младите фенове на перото задаваха с любознание въпроси на представителя на локалната власт.  

„ Общинската администрация е най-близо до хората – от акта за раждане, през адресни регистрации, подписване на брак, капиталови планове, всичко минава през общината. Затова е значимо освен да имаш уместно обучение за длъжността, която заемаш, само че и да имаш отношение към хората, метод “, показа Делян Иванов с младежите от Търговска гимназия „ Княз Симеон Търновски “, II ОУ „ П. Р. Славейков “, ППГМ „ Гео Милев “ и ОУ „ Георги Райчев “.

Той описа в елементи по какъв начин минава един негов ден и защо дава отговор персонално, както и изясни с таблица и диаграма каква е структурата на Община Стара Загора.

В края на срещата младите публицисти получиха алегорични дарове и покана да гостуват на Общинска администрация още веднъж.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР