Секретарят на Община Сливен Валя Радева участва в тържественото 32-ро

...
Секретарят на Община Сливен Валя Радева участва в тържественото 32-ро
Коментари Харесай

Секретарят на Община Сливен Валя Радева участва в тържественото 32-ро Общо събрание на НАСО РБ

Секретарят на Община Сливен Валя Радева взе участие в тържественото 32-ро Общо заседание на Националната асоциацията на секретарите на общини в Република България, което ще се организира през днешния ден в София.

Валя Радева е ръководител на Управителния съвет на асоциацията. Заема поста от две години.

На съвещанието ще бъдат удостоени със звания и оценки изявени членове и ще бъдат признати нови. Ще бъдат показани достиженията и провокациите под мотото „ НАСО Република България – нашето минало, настояще и бъдеще “.

Асоциацията е учредена на 21 октомври 1997 година от секретарите на 62 общини. Сред първите учредители са секретарят на Община Сливен, както и сътрудниците му от още две общини в област Сливен – Нова Загора и Твърдица.

Основните цели на организацията са да съставлява ползите на членовете си пред органите на законодателната и изпълнителната власт, да създава оферти за смяна и рационализиране на нормативната уредба в региона на локалното самоуправление и локалната администрация, да взе участие в организирането на национална система за образование и подготовка на фрагментите на локалната администрация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР