Сегашната кампания е различна заради активната роля на служебния кабинет,

...
Сегашната кампания е различна заради активната роля на служебния кабинет,
Коментари Харесай

Добромир Живков: Изглежда ГЕРБ подготвя евентуално непризнаване на резултатите

Сегашната акция е друга поради дейната роля на служебния кабинет, а обществото е фокусирано върху разкритията, вместо върху концепциите на партиите. Бившите ръководещи от ГЕРБ пък не влязоха в спор с останалите обединения, а насочиха напъните си против държавното управление, което ги делегитимира. Това сподели в изявление за Mediapool Добромир Живков, шеф на. Според него поддръжниците на " ИТН " към момента са склонни да " оправдаят " решения като това Трифонов да не е народен представител или министър председател, само че вероятно ново несъставяне на държавно управление може да коства част от въздействието. " В краен случай и с избори 2 в 1 през есента, президентът наподобява с доста огромни шансове за втори мандат ", счита още Живков.

Какво съгласно вас е определящото за приключващата предизборна акция?

Кампанията беше друга от други заради дейната роля на служебния кабинет. В месеца преди изборите би трябвало да имаме партии, които се съревновават с хрумвания за бъдещето на страната, само че в този момент обществото е фокусирано върху непрекъснатите компромати за предходното ръководство. Да, това е информация, която би трябвало да бъде притежание на обществото и да подхрани импулса за огромни промени, само че действително преформатира акцията.

Добре е, че партиите се пробваха да бъдат дейни освен в София и огромните градове, само че и в по-малките обитаеми места, което е значимо за най-малко отчасти възобновяване на доверието в политическата класа и демократичния развой. Нещо, от което имаме потребност.

Промениха ли се и по какъв начин тактиките на главните играчи?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР