Сега сме в исторически момент, когато автентичните родолюбци от цяла

...
Сега сме в исторически момент, когато автентичните родолюбци от цяла
Коментари Харесай

Тамаш Секереш: Родолюбци от цяла Европа започнаха борба да спасят европейската цивилизация

„ Сега сме в исторически миг, когато достоверните родолюбци от цяла Европа би трябвало да организират обща битка за спасяването на Европа и европейската цивилизация. ", съобщи Тамаш Секереш от Варшава.

Кандидатът за евродепутат на " Възраждане " Тамаш Секереш показа концепциите и задачите на „ Възраждане " на отворена среща, проведена от вестник „ Полска мисъл ", който е с консервативни политически възгледи. Тамаш посети Полша по покана на Фондация за цивилен свободи " Анджей Лепер " и партия " Конфедерация ", по самодейност на известния полски държавник Матеуш Пискорски.

„ " Полска мисъл " е най-старият работещ полски политически вестник, който стартира просветителната си активност още през 1941 година По времето на социализма е бил неразрешен, до момента в който в нашите дни е мощно цензуриран, поради другата от тази на евроатлантистите позиция по отношение на военната интервенция в Украйна. ", разяснява Тамаш Секереш.

Той сподели още, че са били обсъждани значими въпроси, свързани с българо-полските връзки.

" Конфедерация " е единствената полска политическа партия, която е срещу намесването на Полша във войната и сходно на " Възраждане " настойчиво пази обичайните християнски и фамилни полезности.

Възраждане " е с №12 бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР