Регионалният министър: Няма да се преминава по-бавно на Дунав мост“

...
Регионалният министър: Няма да се преминава по-бавно на Дунав мост“
Коментари Харесай

Регионалният министър: Няма да се преминава по-бавно на „Дунав мост“ заради ремонта

Регионалният министър: Няма да се минава по-бавно на „ Дунав мост “ поради ремонта
„ Нашите разбори демонстрират, че няма да се задълбочи рецесията при прекосяването на „ Дунав мост ”. Това оборудване не е ремонтирано 70 години и това към този момент е сериозно за неговата сигурност. Няма за по кое време да губим повече време. Това съобщи пред Нова районният министър Виолета Коритарова по отношение на ремонт на „ Дунав мост ” край Русе.
Тя изясни, че в дадени моменти може да има закъснение,
тъй като оборудването ще бъде ремонтирано на части, придвижването по него ще се реализира в една лента и ще се контролира от светофар. Коритарова добави, че има елемнти, които би трябвало да се ремонтират напълно и тогава за малко ще има изцяло затваряне на моста.
“Ще се постаем това да са в действителност доста къси часове.
Това няма да се случи в първата година на строителството, тази първа година ще ни даде опция да създадем най-хубавата организация, с цел да не се увеличи чакането ”, сподели тя. Регионалният министър уточи, че ремонтът ще продължи 2 години. По мотив удължаването на Автомагистрала „ Струма ” тя беше безапелационна, че 600-метровата права край Симитли ще бъде издигнат до началото на летния сезон.
“Този летен сезон не предвиждаме поправки по Автомагистрала „ Тракия “.
Спазвайки рестриктивните мерки на скоростта от София до Бургас би трябвало да се пътува в границите на 4 часа. Има сектори, в които положението на асфалта не е положително в областите Ямбол и Сливен. Тя се планува да бъде ремонтирана, само че това ще стане след края на летния сезон “, добави още районният министър.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР